Father’s Day is on 19th June this year..
But, i decided to celebrate it with my family on the 18th..(Hari ni laitu)
Kami just celebrate kecil-kecilan saja bah..kami2 aja 🙂
Walaupun sederhana but it is a meaningful celebration coz this year we have two ‘FATHERs’ in the family :), my dad and my husband yang baru jadi bapa this year hehe..
Daddy & Hubby
At first, i wanna do the cooking for dinner but akhirnya my hubby yang masak dinner kamirang haha..tidak pa lah..lagipun this is a double celebration for him coz his birthday is on the 17th june that is yesterday..biar la dia yg menghadiahkan kami dengan masakan yg simple tapi SADAPPPP.. hehe..
Nah masakan si hubby : SUP AYAM LIHING & sayur campur bilis..cukuuupppp 🙂
3 gelas FRANZIA, 1 gelas SKY JUICE (utk sia haha!!)
My mom tidak dapat sama2 kami coz dia pi attend church function..
Tapi nda apa, ada juga kami kasi tinggal dia tu kek yg sedap tuh..
O ya, by the way the FATHER’S DAY CAKE, i ordered from Dena also..sedap ohh..Carrot Cheese Cake..very yummy yummy..we love it.. .si Dena juga yg bikin tu ring sling yg sia beli baru2 tu..
Here some pictures of our celebration 🙂
The lovely & delicious cake 🙂

 

Dalam gambar saja pun nampak sedap kan ..

 

My youngest brother with daddy & hubby..

 

It’s me ..begambar sama ni dua orang ‘DADDY”
Ehh..wait..wait..mana si Baby Grace?? 
Haha..acctually, dia sudah tidur bah ni masa..so tidak mo kacau dia laa..  
Takut nanti kalau dia kana kasi bangun, nanti dia ‘MINTUDAU’ sampai tengah malam..huh..sengsara la sia mo tunggu..haha..nanti2 la ahh baby..
^_^
Love, Nancy at 6/18/2011 10:25:00 PM

2 comments:

Isabel said…
wah, saya suka itu kek tau. unik ni..hehe..happy father’s day to your dad and hubby!:)

(saya follow sudah^_^)

June 19, 2011 9:52 PM
Nancy said…
Hai Isabel.. 🙂 lawa ka tu kek..sayang oo mo potong & makan..tapi oleh sebab SADAP, trus mo makan aja nih..hehe..Thanx for following….sia pun mo follow blog ko 🙂

June 19, 2011 10:22 PM
Advertisements