Today is our school MAPC (Majlis Anugerah pelajar Cemerlang)
at ILP..huhuhu kami punya dewan rusak  bah..cewah…
Actually, bukan rusak tu dewan, sedang dalam pembinaan @ kana kasi bagus kunun..
Majlis berlangsung sederhana seja tapi ok laa..
Siok juga la sa rasa coz sia bertugas di pendaftaran aja..heheh..

                  Me, Pris & Masni : Tukang kasi daftar

Pas tu acara dalam dewan pun ok juga..teratur dan ‘semart’ juga laa..
one thing aja la, our principal tidak dapat sama2 kami coz dia pi terima anugerah di Tawau 🙂
Some pictures inside the dewan :

                                   Pelajar terima anugerah

                              Students sedang main Gamelan

Pendek kata, MAPC this year kira OK laa..
Next year we hope dapat bikin di dewan sendiri sudah ni 🙂
Love, Nancy at 5/26/2011 12:49:00 PM
 

2 comments:

Kris and Nadia said…

wah mcm siok oo 🙂 amcm la dewan kita tu nanti ar? mesti cantik tu kan 🙂

May 26, 2011 2:30 PM
Nancy said…

Hai nad..ok2 juga laa..hehe..dewan inda tau la macamana rupa dia..huhu..tunggu dan lihat saja la nanti..

May 30, 2011 3:54 PM
Advertisements