Posts tagged ‘Pregnancy’

My Successful VBAC Story #Part 1

It’s been 7 weeks after I delivered my 2nd daughter..and now I’m gonna share my birth story with you guys ๐Ÿ™‚ Takut nanti telupa hihi..This is the most beautiful moments in my lifeย  ๐Ÿ™‚

***

Before that, let’s see..

***

Year 2011 ~ I gave birth to our 1st princess via emergency C-SECT. And I’m grateful because the whole process were smooth..baby & mommy were fine..

***

Year 2012 ~ Planning to have 2nd baby by the end of this year. Tried to conceive in November but tidak jadi ๐Ÿ™‚ December oso tidak jadi haha..

***

Year 2013 ~ plan to conceive in march..tapi terawal sebulan..end of February I found outย  I’m 6th weeks preggie..we’re so happy that we’re going to have another addition in our family…

***

So..dipendekkan cerita..actually I have 2 EDD since I went to government clinic and also private clinic. KKIA punya edd is 24th October 2013 and private clinic punya edd is 25th October 2013..1 hari saja bah selang dia..this time I chose to deliver inย  KKSC (Kota Kinabalu Specialist Centre) with the GREAT Dr. Felice Huang ๐Ÿ™‚ She’s a great gynea and she herself advised me to go for a normal delivery this time. (Cuba dulu maa..dia bilang)..

***

And..dipendekkan lagi cerita…21st October (Monday), time mo bersiap2 pegi keja..I noticed there’s a blood stain on my panty. .tidak banyak la..sikit seja..sia mo attach gambar sini tapi..jangan lalah..hihi..trus I felt like..”wah..bagus ni..manatau ni malam or besok sia bersalin sudah” sia bilang daa..tapi tunggu punya tunggu tiada sakit pun..aik..apasal ni kali teda rasa sakit? So, I wait lagi..

***

The next day..I took a day off..cuti rehat , konon2 mau prepare2 mo beranak laini..saaampai la the next morning..tiada sakit punnnn..itu blood stain pun tiada keluar dalam 1 hari ni..hmm..tidak paa…so, on 23rd October, wednesday, I decided to go to work as usual and pi ambil borang CRK awal..mo apply crk for next week if I still don’t give birth by this sunday..and macam yg monday punya kes..awal pagi ada bleeding lagi..but this time blood mixed with mucus plug discharge from miss V..still tiada sakit ahh..langsung teda rasa nih..ishhh..

***

Trus sampai di sekolah, cerita2 sharing sama kawan2..semua pun like “hah! Kanapa lagi ko pigi sekolah ni..pi la ko hospital..nanti teberanak ko sini skolah” haha! Tapi apa macam sia mo sepital kalau teda sakit..I’m totally sure belum lagi sampai masanya..but since everybody pun kasi nasihat pigi check la, pigi check la..plus lagi mucus and blood macam makin kerap keluar..then I decided to go to KKSC to have a check..manatau tetiba 7cm suda buka hoho..I still remember one of my colleague said, “dia ni (me) bleeding2 pun masih lagi jalan2 sini sekolah..capat la ko pi hospital..” Haha!! diorang pulak yg panik..

***

Then, sampai di KKSC, sia terus pi sana wad. I told the nurse sana got blood since monday. Diorang kasi masuk la sia sana examination room, put CTG on my belly for 20 minutes sambil2 sia tengok TV dlm tu bilik. Then, they came back to check the CTG’s report, baby’s heart beat is ok, so they did VE to check bukaan pintu rahim. Tapi tu nurse bilang, “ooo masih jauh lagi ni..ko pulang la dulu..kalau ada rasa sakit, cepat2 ko datang sini”….Trus sia pun, “naaa kannn..apa sia bilangggg..belum lagi bah” (tapi dalam hati ja lah).

Photo Collage Maker_5

That’s me waiting for the CTG’s report..sambil2 tengok TV

***

Lepas tu sia pun pulang & buat cam biasa la..Mandi, makan, masak, tengok TV macam biasa ja..got mild contraction, but just Brixton Hicks maybe sbb tidak juga sakit sangat..biasa2 seja..ntah la, sia pun lupa2 sudah macamana yg 1st time sia duuluu tu..sampai la tengah malamm, tiba2sia tebangun…jeng-jeng-jeng..

***

~TO BE CONTINUED~

๐Ÿ™‚

Advertisements

Counting Days..

I know its been a very long time since my last post ๐Ÿ™‚ So today, suddenly I have this feeling to write something in my blog..Just wanna share our excitement waiting for our second bundle of joy..

At this moment, I’m in my 30 weeks of my pregnancy. .only 2 months ++ to meet this little angel..Just like my previous pregnancy, I have a bad morning sickness in my 1st trimester..I can’t eat properly and just wanna throw up every time..huh..Until my weight drop from 45kg to 41kg..huhu..

But, luckily it’s only last to the 12th weeks..after that I started to eat like a monster haha!! And I’m so lucky that my body didn’t get fat easily. .still slim and look like I’m not pregnant if someone saw me from behind ๐Ÿ™‚

I have done some preparation for this coming baby..I have bought the baby’s clothing and Iย  did the pre washย  yesterday..Thank God the weather was so nice yesterday. .. But still the preparations are not 100 percent done…still have to go hunting some stuff for mommy and the coming baby..

Here some pictures to share with you ๐Ÿ™‚

image

My 20 weeks baby bump

image

I just adore these little stuff

image

Pre wash done!!

image

30th weeks

I’m gonna share some updates again in a short time..hopefully ๐Ÿ™‚ By the way, I’m blogging via my Note 2..so convenient, right? ๐Ÿ™‚

It’s Shopping Time!!

It’s almost at the end of the year 2010 now…
antara sedar dan tidak sedar sudah hujung November sudah sekarang..syok juga la coz ujung-ujung tahun ni banyak SALES!!!..Especially Christmas SALES!! Heheheh…i’m not ‘kaki shopping’, but this time i have to.. Preparing the stuffs for my baby..Walaupun next year baru dia lahir, tapi mo sedia2 awal la ni..
So..yesterday i went Shopping with my Hubby and my friend Rachealย 
(merangkap my wedding planner juga dia time kami kawin hari tu ^_^)..inda jauh kami pigi di 1 Borneo saja..Ngam2 lagi Parkson ada bikin SALES sana bahagian barangan bayi..
Sebelum tu…mo kasi tinguk dulu gambar ‘preggy mommy’ ๐Ÿ™‚ hehe..
with Racheal..sia punya penasihat hehehe..
Actually, tidak juga banyak barang kami beli..tapi urang bilang beli pelan2 bah kan..
still ada 3 bulan lebih lagi sebelum si baby lahir.. ๐Ÿ™‚
Antaranya adalah…
Towels & napkins & Hoods
ada la sikit barangan baby..yang di bawah tu baju si baby..belum kena cuci..hehe..
Lain2 ada juga lagi la tapi sia tidak kasi upload la sini..nanti2 saja..mo cari baby cot lagi nanti…
nanti laa..tunggu lagi mo dekat2 bersalin dulu ^_^
Sempat lagi sia gambar Christmas Tree yang sangat CANTIK di 1B..
Christmas mood sudah kan sekarang ๐Ÿ™‚
ok..that’s all 4 now..
Love,
From kami dua ^_^